Schüco műanyag nyílászárók

A Schüco 1951-ben alakult német cég mely 1954-re már nevet szerzett magának az alumínium nyílászárók piacán. 1960-tól a nyílászárókat Németországban rekord eladásokkal értékesítik és 1980-ra egész európában ismerté válik a Schüco márkanév.
1991-től a cég folyamatos terjeszkedése, az új technológiák bevezetése révén több országban is megkezdi a nyílászárók gyártását majd 2003-tól a követekző keleti országokban is teret hódít: Kazahsztán, Mongólia, Kirgizisztán, Tádzsikisztán, Türkmenisztán és Üzbegisztán. 2005-ben a kutatómunka külön elismerést kap. A Schüco Teszt Központ akkreditált, független és hiteles vizsgálati intézet. Ugyanebben az évben, Schüco válik "Az Ön partnere az Ablak és a Napenergiát hasznosító termékekkel." A kampány hatalmas magasságba emeli a márka ismertségét.
Napjainkra a Schüco egy olyan komplex vállalati modellt dolgozott ki amiben a nyílászárókon kívül a homlokzati elemek/szigetelések, önálló energia termeléssel üzemelő házak, hő és napenergia a zöld energia is beletartozik. Schüco döntően hozzájárul a klíma védelméhez és az épületek energiahatékonyságához.

Hirdetések