Aluplast műanyag nyílászárók

Az Aluplast 1982-ben alakult Német cég. A műanyag nyílászárókat /profilokat/ amerikai liszensz alapján kezdték el gyártani és a kiemelkedő minőségnek köszönhetően az évek során gyors fejlődésnek indultak. 1982-től 1995-ig a vállalkozás létszáma folyamatosan bővűlt és a gyártó csarnokok is egyre nagyobbak lettek. 1995-ben egy áttörés következett be az Aluplast életében melyt az IDEAL nyílászáró termékcsaládnak köszönhettek. A sikerrrel egyidejüleg megkezdték a cég európai terjeszkedését is és Lengyelországban új gyártósorral bővűltek.
1997-ben Ausztriában majd Németországban is új nyílászáró üzemeket állítottak fel melyet 1999-ben a 65.000 négyzetméteres Karlsruhe-i üzem koronázott meg. 2002-ben az alakulás 20.-ig évfordulóján az Aluplast már európa egyik meghatározó nyílászáró gyártója volt és Lengyelországban piacvezető lett. Ugyanebben az évben az Aluplast Signum alblakcsalád hatalmas sikereket arat és a cég megkezdi az angliai és orosz terjeszkedést.
2006-ra az Aluplast európa 3. legnagyobb nyílászáró profilt gyártó cége lesz. Az alakulástól napjainkig az Aluplast márkanév az egyik legnagyobb lett európában több mint 1300 alkalmazottal 23 gyártó létesítménnyel és több mint 10 millió eladott ablakkal!

Hirdetések